Koerierdienst nodig?

De Gorkumse Fietskoerier is de snelste en meest duurzame koeriersdienst in Gorinchem.

Fietskoeriers zijn dé oplossing voor (pakket)bezorging in de stad. Ze zijn snel, duurzaam en het overige verkeer niet tot last. Waar auto’s en bestelbusjes moeite hebben om de stad in en uit te komen, zijn fietskoeriers zo op de plek van bestemming. Of het nu gaat om een spoedzending, of om een structurele oplossing voor het bezorgen van jouw producten uit jouw winkel of je hebt iets via Marktplaats verkocht: De Gorkumse Fietskoerier doet het allemaal en ook nog GROEN.

Of het nu gaat om het bezorgen van een bosje bloemen, een flesje wijn, medicijnen of gebak voor de jarige op kantoor. Of er moeten contracten, aktes, of andere poststukken van A naar B binnen Gorinchem bezorgd worden? Dat kan al binnen een half uur. Want snel ben je op de fiets. Daag De Gorkumse Fietskoerier maar uit!

Voor die instellingen of organisaties die met interne post te maken hebben kan De Gorkumse Fietskoerier ook uitkomst bieden. Alleen maar gemak want als je wat wilt versturen dan bel je. Niets te versturen, dan zijn er ook geen kosten.

Klik hier voor de tarieven.

Zone 1, 2, 2a en 3

De Zones waarin De Gorkumse Fietskoerier aan het werk is zie je op dit kaartje. Zone 1 en 2 is geheel Gorinchem met de binnenstad als Zone 1 en alle overige woonwijken en industrieterreinen als Zone 2. Hier worden alle diensten aangeboden.

Zone 2a is geheel Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Hier brengen we van dinsdag tot en met zaterdag de post.

Zone 3 zal waarschijnlijk in de zomer van 2019 actief worden. (in Arkel, Spijk en Schelluinen zijn we al regelmatig aanwezig)  Daar zal De Gorkumse Fietskoerier vele diensten aanbieden.