Stadsdistributie

De first en last mile: een tijdrovend en kostbaar probleem waar vele vervoerders tegenaan lopen. Milieuzones, venstertijden en andere restricties maakt het voor transportbedrijven steeds moeilijker om efficiënt te leveren in de binnenstad. De Gorkumse Fietskoerier is dan de ideale oplossing.

Specialisten in de stad

Fietskoeriers zijn dé oplossing als het gaat om de first en last mile in de stad. Waar vervoerders het steeds moeilijker hebben om te leveren in de binnenstad door opgelegde restricties van gemeenten kunnen fietskoeriers de stad ongehinderd in. Daarnaast zijn fietskoeriers minder belastend voor het overig verkeer, waardoor we binnensteden schoon en bereikbaar houden.

City Hubs

Door in de nabije toekomst hubs aan de rand van de stad te gaan realiseren, besparen vervoerders veel tijd. Door de gunstige locatie creëren we het ideale op- en overslagpunt voor alle vervoerders met leveringen of pick-ups in de binnenstad. Met één stop alle leveringen gedaan voor de binnenstad. De Gorkumse Fietskoerier verzorgt soepel de aflevering.