Postdiensten.

Vanuit mijn jarenlange werkervaring in de grafische industrie weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken om post te ontvangen en te versturen.
Hoe laat komt vandaag de postbode? Wie mag vandaag de stapel post frankeren en moet daarna nog naar een brievenbus? En waar staat die bus tegenwoordig? En heb je een keer heel veel post, hoe red je dat? De Gorkumse Fietskoerier lost het op!

Breng- en haalservice en alles wordt geregeld.

Je postbus ‘s-ochtend legen en voor een afgesproken tijd afgeven op kantoor. Dat is de brengservice en kan al vanaf € 4,00 per dag.

Op een vast tijdstip de post komen halen is de haalservice. Kunnen we elke dag komen en mogen we beide doen kan het natuurlijk voor een scherper tarief. Klik hier voor de tarieven en meld je aan!

frankeren fietskoerierFrankeermachine service. Uniek in Nederland

Uniek en nieuw is de frankeermachine service. Als eerst fietskoerier in Nederland is er een samenwerking met Frama Nederland. Als je regelmatig een kleine hoeveelheid post hebt en niet de dure postzegels wilt betalen maar wel zelf de regie wilt behouden op je poststromen, kan De Gorkumse Fietskoerier in combinatie met de Haalservice een Frama Netset frankeermachine ter beschikking stellen. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden en stap over.

Frankeerservice betekent helemaal geen omkijken meer.

Je legt een stapel post ongesorteerd en ongefrankeerd op de balie en De Gorkumse Fietskoerier haalt het eind van de middag op en regelt gewoon het hele proces. Lokaal in zone 1, 2 en 2a tegen tarieven die er niet om liegen. En nationaal en zelfs internationaal zie je de tarieven in het overzicht op de tarieven pagina. Natuurlijk in combinatie met de Haalservice scheelt je dit een hoop tijd en geld! Probeer maar eens.

partijenpostPartijenpost

Heb je je enveloppen al voorgedrukt met Port Betaald of heb je regelmatig zoveel ongefrankeerde post dat het als partij gezien kan worden dan komt De Gorkumse Fietskoerier deze partij natuurlijk ook ophalen. Hier zijn verschillende mogelijkheden waarbij hoeveelheid en gewicht het tarief bepaalt. Meld je partijenpost aan en ook hier zal het tarief je verrassen.

Interne poststromen

Een service voor bedrijven of instanties met meerdere lokale vestigingen waarbij De Gorkumse Fietskoerier zorgdraagt voor de verspreiding van de post en/of goederenstroom tussen de vestigingen. Natuurlijk 100 % groen en tegen de scherpe tarieven zodat kostenbesparing een belangrijk aspect gaat worden. Neem nu contact op.

Print en fulfilment

Print en fulfilment is het uitbesteden van printen, vouwen, inpakken, adresseren en verzenden van grotere hoeveelheden post of pakketten. Ook hier werkt De Gorkumse Fietskoerier samen met betrouwbare partners en komt er een heel mooi en heel scherpe prijs te staan in de offerte. Vraag maar eens aan.

Werken in verschillende zones: 1, 2, 2a en 3 (zie kaartje)

De zones waarin De Gorkumse Fietskoerier aan het werk is zie je op dit kaartje. Zone 1 en 2 is geheel Gorinchem met de binnenstad als zone 1 en alle overige woonwijken en industrieterreinen als zone 2. Hier worden alle diensten aangeboden.

Zone 2a is geheel Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Hier brengen we van dinsdag tot en met zaterdag de post.

Zone 3 zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2018 actief worden en daar zal De Gorkumse Fietskoerier al zijn diensten aanbieden met uitzondering van de dagelijkse post.