Webshop pakketbezorging

De Gorkumse Fietskoerier is lid van het snelst groeiende bezorgnetwerk van Nederland. Onder de vlag van Fietskoeriers.nl bezorgen alle fietskoeriersbedrijven in Nederland pakketjes voor webshops op de fiets. Groener kan niet!

Lid van Fietskoeriers.nl
Fietskoeriers.nl is een samenwerking van alle fietskoeriersbedrijven in Nederland. Samen bezorgen we in bijna 40 steden van Nederland jouw pakketjes op de fiets. Duurzamer kan het niet. Fietskoeriers.nl is uitgeroepen bij Shopping Awards tot beste game changer 2017.

Bestellingen buiten de stad en de XL pakketten worden bezorgd door DHL waardoor Fietskoeriers.nl landelijk dekkend is. En we kunnen met Skynet zelfs internationaal bezorgen.

Je ziet het, je hoeft nooit meer naar het postkantoor. Zo maken we Gorinchem mooier!

Een pakketje verstuur je al vanaf € 3,25 en vraag naar de voorwaarden.

 

Ophalen & Bezorgen

Onze fietskoeriers halen je zendingen dagelijks bij jou op. Er is software beschikbaar om zelf track & trace etiketten te maken zodat je altijd zelf controle hebt over je verstuurde pakket. Nooit meer wachten bij het postkantoor dus! Bestellingen die voor 15:00 uur zijn aangemeld worden de volgende dag bij jouw klanten bezorgd. In heel Nederland.

98% bij de eerste poging bezorgd

Met persoonlijk contact, een duidelijke track&trace en door net dat stapje extra te doen worden 98% van onze pakketjes al bij de eerste bezorgpoging bezorgd! Zit de ontvanger net lekker in het park? Dan fietsen we daar toch even heen om het pakketje daar af te leveren.

Onderscheid je webwinkel door de 100% duurzame bezorging.

Alles op vrachtfietsen in ruim 30 steden bezorgd  tussen 18.00 uur en 22.00 uur. En is er geen fietskoerier in de plaats van bezorging dan is DHL onze partner. Probeer het eens uit en meld je hier aan.

Andere pakketbezorgers
Maar De Gorkumse Fietskoerier kan ook mee liften op andere koeriersdiensten.
Vraag een offerte aan als u regelmatig pakketjes verstuurt.