Landelijk netwerk van hoogwaardige koeriersdiensten van Fietskoeriers.nl

Niet meer in de rij staan bij postkantoor of post agentschap om je pakketten te brengen, of teveel te betalen voor je pakketpost. Wij komen de pakketten namelijk gratis ophalen zowel voor de “next day” bezorging als de supersnelle “same day” bezorging.

Lid van Fietskoeriers.nl dus met Same Day Delivery

De Gorkumse Fietskoerier is lid van Fietskoeriers.nl: hét samenwerkingsplatform van fietskoerierbedrijven in ruim 30 steden in Nederland. Samen richten we ons op het verzorgen van supersnelle bezorgingen van producten voor webshops en winkels maar ook verkochte spullen van bijvoorbeeld Marktplaats pikken we op. Voor de same day delivery (speciaal voor webshop-consumenten) vóór 11.30 uur opgehaald en dan dezelfde avond nog bij je klant bezorgt.
Hierbij kunnen zendingen online worden aangemeld en gevolgd, een perfecte track&trace service. Na aflevering ontvangen klanten direct een digitaal afleverbewijs per mail.

Next day delivery  

Volgende dag bezorging kan ook via het betrouwbare netwerk van Fietskoeriers.nl. Ook hier kan je in ons systeem de pakketten aanmelden en onze koeriers komen ze dan, volgens afspraak, ophalen.

De pakketten worden dan de volgende dag afgeleverd

1 Pakket of meer

We komen al voor 1 pakket gratis langs maar als je meerdere pakketten per dag hebt kunnen we ze voor natuurlijk voor scherpere tarieven verzenden. Meld je hier nu aan.

Zone 1, 2, 2a en 3

De zones waarin De Gorkumse Fietskoerier aan het werk is zie je op dit kaartje. Zone 1 en 2 is geheel Gorinchem met de binnenstad als zone 1 en alle overige woonwijken en industrieterreinen als zone 2. Hier worden alle diensten aangeboden.

Zone 2a is geheel Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Hier brengen we van dinsdag tot en met zaterdag de post.

Zone 3 zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2018 actief worden en daar zal De Gorkumse Fietskoerier al zijn diensten aanbieden met uitzondering van de dagelijkse post.