Startende Fietskoerier krijgt de helpende-hand

Fysiotherapeut en ondernemer Hans van Mourik zit 30 jaar in het vak als therapeut. Als geen ander weet hij dat een goed netwerk zeer belangrijk is bij het hebben van een onderneming. Met dank voor de jarenlange samenwerking met huisartsen is het voor hem vanzelfsprekend om de huisartsen te bedanken. Het geschenk, een helping-hand, een praktische grijper in een pakketje moest worden verzonden of bij een huisartsenpraktijk worden gebracht. Het is symbolisch “de helpende hand” die hem ook 30 jaar geleden is geboden, maar hoe komt dit geschenk nu bij de huisarts?

Onlangs is De Gorkumse Fietskoerier gestart met een visie op de toekomst. De Gorkumse koeriersdienst is duurzaam en supersnel. Binnen een half uur een pakket van A naar B, of het aan huis bezorgen van producten. Marcel Herrewijn, de startende ondernemer, geeft aan, “Ik ben ervan overtuigd geraakt dat ook in Gorinchem het besef is ontstaan dat alles duurzamer moet.”

Dat sprak de jubilerend fysiotherapeut Van Mourik bijzonder aan. Het contact via internet was snel gelegd. De pakketten werden tot zijn verrassing door Herrewijn van De Gorkumse Fietskoerier bij zijn praktijk opgehaald. Duurzaam en snel terwijl Van Mourik als fysiotherapeut met zijn behandelingen kon doorgaan. Van Mourik kan zijn volle aandacht aan zijn patiënten besteden en De Gorkumse Fietskoerier zorgt voor een unieke service, ophalen en afleveren van het pakket.