Nieuwsgierig Koerierig deel 1

Nieuwsgierig Koerierig deel 1

De eerste maand van De Gorkumse Fietskoerier is niet ongemerkt voorbij gegaan. Alle regionale kranten maar ook lokale internet platforms hebben melding gemaakt van de start.

De naamsbekendheid zit wel snor en nadat ik de “helpende hand” heb gekregen van Hans van Mourik, ben ik andere klanten gaan zoeken.

En dat verliep met ups en downs.

Maar een paar foto’s geven aan dat het een hele diverse klantengroep gaat worden. Maar wel klanten die echt voordeel hebben van een duurzame, flexibele Fietskoerier. Want waarom nog naar het postkantoor gaan als ik daar toch kom en je post kan komen afleveren op je kantoor? Of ik kom de pakjes en of post in de namiddag ophalen. Hoef jij om half 6 die stad niet meer door, toch?

 

 

 

 

 

En waarom zelf die dozen wegbrengen binnen Gorkum. Je helpt toch veel liever je klanten? Of je wilt snel naamsbekendheid krijgen: huis aan huis mailen is echt een klus voor De Gorkumse Fietskoerier.

 

 

 

 

 

 

En wat ben ik trots op deze en al vele andere klanten

Want zij hebben wel hun nek uitgestoken.

Om een indruk te krijgen wat voor soort klanten nu gebruik maken van de diensten van De Gorkumse Fietskoerier hier enkele voorbeelden:

Accountants, advocaten, makelaars, bakkers, fysiotherapeuten, slijters, adviesbureaus, handelsondernemingen, drukkerijen, reclamebureaus, boekwinkels en stichtingen.

 

Wat ook een leuk idee is om te laten zien dat je duurzaam onderneemt is de enveloppen laten stempelen met een originele “Port Betaald” stempel. Vraag maar naar de voorwaarde en laat uitrekenen hoeveel je gaat besparen.

En als uitsmijter:

Er komt een reclamebord bij Rapid, de Gorkumse hockey club. Natuurlijk op een prominente plaats. En voor degene die mij willen helpen en daar dan samen met De Gorkumse Fietskoerier op willen staan, kunnen even een berichtje sturen.