Nieuwsgierig Koerierig april 2018

 1 april, kikker in je bil

Gratis ontbijt op bed, ja,ja. Op welke dag haha. De tijdstippen van het bezorgen staan op de website. Geloof je het zelf. Als dit een traditie moet worden zal het niet meevallen om volgend jaar een betere 1 april grap te bedenken.

Het gratis ontbijt op eerste Paasdag oftewel op 1 april. Wat hebben veel mensen gereageerd en wat is mijn Facebook pagina veel bezocht. Na twee dagen al ruim 3800 bezichtigingen. Normaal als ik iets post kijken er 300 mensen naar een bericht. Het totaal aantal bezichtigingen tot en met 31 maart van het bericht is: 10.200 met 250 reacties. Noemen ze dit niet dat je bericht viraal gaat?

Ik heb echt 10 dagen elke avond vol bewondering en met een smile van oor tot oor gekeken hoeveel mensen er nu weer gekeken hadden en  voor iemand anders of gewoon voor zich zelf een ontbijtje wenste. Onthoud: het is maar 1 dag per jaar 1 April. De rest van het jaar zal De Gorkumse Fietskoerier serieuze meldingen op Facebook en website plaatsen. En lees de activiteiten van De Gorkumse Fietskoerier hier onder en in eerdere Nieuwsgierig Koerierig.

 

 

 

In de vierde Nieuwsgierig Koerierig kan ik melden dat De Gorkumse Fietskoerier zijn eerste onderscheiding heeft ontvangen: Het groene Lintje. Bij GroenLinks ben ik opgevallen en diverse Gorkummers hebben mij dus genomineerd. En op zondag 11 maart mocht ik van Rutger van Breemen, de lijsttrekker van GroenLinks, de onderscheiding in ontvangst nemen.

 

Dat er snel meer met www.Fietskoeriers gewerkt gaat worden lijkt een kwestie van tijd. Ik krijg steeds meer pakjes te verwerken en het minimum van 10 per dag komt wel heel dicht bij. Wat een mooi vooruitzicht. Pakketten in “The First and Last Miles” op de fiets bezorgd. De startdatum met Fietskoeriers.nl is maandag 30 april.

 

 

Wat een kans. Ik heb een stand op de www.Fenexpo.nl. Wat ben ik daar trots op. Op 10, 11 en 12 april ben ik dus in de middag en avond daar te bewonderen. Ik heb stand 3.04. Kom je ook even langs? In de ochtend zal ik mijn gewone werk doen en het werk wat ik in de middag heb zal ik moeten verschuiven.

Deze beurs kan net het zetje geven wat ik nodig heb om meer vaste klanten te krijgen. In de ochtend nog meer postbussen leeghalen is een speerpunt en in de middag meer pakketten ophalen is speerpunt 2. En het derde speerpunt wordt de stadsdistributie. Deze drie aspecten wil ik dus gaan benadrukken. Met als hoofddoel dat ik na de Fenexpo meer met Fietskoeriers.nl kan gaan doen.

Voor alle bezoekers houd ik een prijsvraag en de hoofdprijs is een lunch op je bedrijf van  http://www.bakkerbart.nl/ twv € 100,– En http://www.bellisflowers.nl/, http://www.wijnhandelvanouwerkerk.nl/https://www.rabobank.nl/bedrijven/ hebben ook mooie prijzen aangeboden. Het is dus echt de moeite waard om naar mijn stand te komen.

De andere kan  krijg ik van Bedrijvig. Ik mag 4 keer per jaar het magazine gaan bezorgen in de regio Gorinchem. Dit is zo’n grote klus dat ik weer veel hulp nodig heb en dat gaat lukken. Ik heb geïnvesteerd in 4 fietstassen. Mooi laten bedrukken door www.cindruk.nl

De derde kans die ik krijg is het aanbieden van een “eigen” app voor lokale ondernemers. Het heet PoenPoen en is echt was precies past in mijn doelstellingen. Duurzaam en groen. Met deze app kunnen vooral de aanbieders van verse producten hun producten handig aanbieden. Dus te veel voorraad van een bepaald product, hup in de actie bij PoenPoen. Je eigen klanten krijgen deze aanbieding te zien maar alle andere gebruikers dus ook. Het is dus een sneeuwbal effect. Hoe meer mensen de PoenPoen app downloaden hoe meer je aanbieding in beeld komt. Kijk maar op: https://poenpoen.nl/

 

 

 

 

 

 

 

Mijn veiligheidsmoment was mijn pagina grootte interview over de fietsveiligheid in Gorinchem. Lees het maar in deze link:

http://destadgorinchem.nl/verkiezingen/eerst-die-haarsekade-op-de-schop-381059

Ik heb veel bijval gekregen, zeker van fietsende maar ook van politiek geïnteresseerde Gorkummers.

Ik hoop dat deze Nieuwsgierig koerierig jouw aanspreekt maar als je verbeterpunten weet dan lees ik dat ook graag.